ONTDEK

Onze keuken

De keuken van restaurant Crommenwal bekoort zowel toevallige als terugkerende fijnproevers. Aangepaste wijnen zijn een evidentie.

De seizoensgebonden keuken brengt zowel asperges, paling, wild, vis als mosselen. Elke liefhebber van de klassieke Frans-Belgische verse keuken komt hier absoluut aan zijn of haar trekken.

OVER DE

Eigenaars

Als gastvrouw illustreert Els dagelijks dat stijlvol hetzelfde kan betekenen als hartelijk. Aan de perfect gedekte tafels is het bij een perfect aperitief aangenaam uitkijken naar wat zo meteen op tafel komt.

Chef Xavier houdt op de achtergrond de touwtjes in handen. Met passie en kennis van zaken roert hij in de potten, waarin hij alleen de beste en meest verse ingrediënten duldt.

OVER DE

Eigenaars

Als gastvrouw illustreert Els dagelijks dat stijlvol hetzelfde kan betekenen als hartelijk. Aan de perfect gedekte tafels is het bij een perfect aperitief aangenaam uitkijken naar wat zo meteen op tafel komt.

Chef Xavier houdt op de achtergrond de touwtjes in handen. Met passie en kennis van zaken roert hij in de potten, waarin hij alleen de beste en meest verse ingrediënten duldt.

KOM LANGS BIJ

Crommenwal

In de tuin kunnen makkelijk 25 mensen een aangenaam plekje vinden. Niemand zal het u kwalijk nemen als u de ogen sluit en in gedachten wakker wordt in het zuiden van Frankrijk.

Groepen vanaf 30 personen kunnen Restaurant Crommenwal privé gebruiken voor hun samenkomst of feestmaaltijd.

Restaurant Crommenwal  •  Krommewalstraat 38  •  8700 Tielt
info@crommenwal.be  •  051 / 40 41 72

De keuken is open van 11u30 tot 13u30 en van 19u00 tot 21u.
Wij zijn gesloten op maandag en zaterdagmiddag.

Restaurant Crommenwal
Krommewalstraat 38  •  8700 Tielt
info@crommenwal.be  •  051 / 40 41 72

De keuken is open van 11u30 tot 13u30 en van 19u00 tot 21u. Wij zijn gesloten op maandag en zaterdagmiddag.

© 2021 copyright Crommenwal  •  Algemene voorwaarden  •  Privacy Policy  •  Website by Ziedoes!

X